Despre noi

In activitatea de zi cu zi, AQUA FINANCIAL CONSULTING isi respecta cu perseverenta valorile profesionale si le aplica constant in relatia cu clientii, partenerii si angajatii.

Viziune

Sa fim prima alegere a companiilor, institutiilor publice si a altor organizatii care doresc sa beneficieze de servicii de consultanta de cea mai inalta calitate in Romania.

Misiune

Misiunea noastra este sa consolidam si sa amplificam succesul clientilor nostri oferindu-le servicii de calitate caracterizate de promptitudine, flexibilitate si siguranta.

Valori

PROFESIONALISM, RESPECT, CONFIDENTIALITATE

Fiecare client al companiei se bucura de servicii de consultanta de cel mai inalt nivel din partea specialistilor si partenerilor nostri.

Integritate

Pentru a le asigura clientilor beneficii pe termen lung, ne-am construit intreaga activitate pe o conduita morala si profesionala impecabila, promovand practici de afaceri corecte.

Diversitate de opinii

Pentru identificarea celor mai eficiente solutii pentru clientii nostri, apreciem diversitatea opiniilor, creativitatea si experienta consultantilor si partenerilor nostri.

CE NE DIFERENTIAZA

• O echipa de consultanti cu experienta in gestionarea fondurilor nerambursabile si cu abilitati in comunicarea eficienta cu autoritatile publice

• Implementarea unor modele inovative de organizare a resurselor pentru asigurarea optimizarii costurilor serviciilor de consultanta pentru clientii nostri

• Acces facil la un capital de cunostinte actualizate si detaliate privind mecanismul fondurilor nerambursabile si legislatia specifica

• Acces rapid la resurse suplimentare diversificate in functie de nevoile proiectului si ale clientului

Oferim servicii de tip “ONE STOP SHOP” pentru solutii durabile si fezabile, la cel mai inalt nivel, optimizand timpul si resursele clientilor nostri.

• Identificarea ideilor de afaceri/proiectelor cu potential de dezvoltare pentru clienti publici sau privati si ONG-uri

• Identificarea oportunitatilor/surselor de finantare – programe de finantare din fonduri nationale, fonduri europene nerambursabile, scheme nationale de ajutor de stat, fonduri nerambursabile din acordurile bilaterale, scheme de credit etc.

• Planificarea realista a proiectului in stransa corelare cu resursele de finantare disponibile, cerintele si conditiile specifice acestora

• Asistenta specializata in accesarea fondurilor necesare pentru implementarea proiectelor (elaborarea aplicatiei de finantare, sprijin pe toata perioada de evaluare a aplicatiei de finantare pana la semnarea contractului de finantare, inclusiv elaborarea oricarui tip de studiu specific solicitat ( studiu de piata, studiu de fezabilitate, plan de afaceri, analiza cost-beneficiu etc.)

• Asistenta specifica pentru managementul de proiect (asistenta financiara, asistenta juridica, asistenta specializata in organizarea si derularea procedurilor de achizitie etc.)

• Asigurarea instruirilor specifice pentru echipa de proiect

SR EN ISO 9001:2008 – Sistem de Management al Calitatii

SR EN ISO 14001:2005 – Sistem de Management al Calitatii

SR OHSAS 18001:2008 – Sistem de Management al Calitatii si Securitatii Ocupationale