Echipa

Lucram cu consultanti interni cu o inalta probitate si calificare profesionala, cu experienta relevanta atat in sectorul public (in elaborarea si managementul programelor cu finantare europeana pre/post aderare sau fonduri publice nationale, dezvoltarea cadrului institutional si juridic pentru implementarea programelor de investitii cu fonduri publice), cat si in sectorul privat (in pregatirea, implementarea si monitorizarea proiectelor cu finantare nerambursabila, instruiri, elaborare de studii etc.).

Echipa este completata de experti externi, inclusiv de o prestigioasa casa de avocatura din Romania.

183A3080-2-7

Alice Bîtu este directorul general al companiei.

“Pentru noi, totul incepe prin construirea unor relatii de incredere cu clientii nostri, fie ca sunt clienti publici, fie ca sunt clienti privati. Aceasta inseamna sa cunoastem cu adevarat obiectivele si asteptarile lor si sa ne dedicam proiectelor lor ca si cum ar fi ale noastre. Acesta inseamna ca ne implicam onest si profesionist de la bun inceput, cu toate resursele de care dispunem. Ne place sa facem fata unor provocari complexe si suntem mandri atunci cand oferim cele mai bune solutii pentru client si vedem ca fiecare proiect pe care il gestionam este un pas inainte pentru comunitate. Este o implinire sa vedem ca munca noastra de zi cu zi contribuie la dezvoltarea locala si regionala, la crearea de locuri de munca, la bunastare. Sunt mandra de echipa mea si cred cu tarie ca performanta si rezultatele de pana acum se datoreaza spiritului de echipa, conduitei morale si profesionale impecabile si practicilor de afaceri corecte promovate de Aqua.”

Alice este licentiata in economie (ASE Bucuresti) detinand un master in economie politica internationala (Universitatea Tsukuba Japonia). Este consultant cu o experienta de peste 8 ani in sectorul privat si de peste 10 ani in Ministerul Finantelor Publice, inclusiv ca fost Secretar de Stat coordonator al fondurilor europene si ajutorului de stat in perioada 2006-2008.

Pentru a ne dezvolta permanent portofoliul serviciilor de consultanta, stabilim parteneriate solide cu firme de prestigiu din Romania si dezvoltam baza noastra de consultanti externi, specialisti pe diverse nise de consultanta.

Accesul la resursele de consultanta complementara se poate efectua in cel mai scurt timp, de fiecare data cand este nevoie, clientilor fiindu-le furnizate servicii personalizate de consultanta integrata in functie de caracteristicile fiecarui proiect in parte.

AQUA FINANCIAL CONSULTING crede cu tarie ca excelenta personala, diversitatea de opinii, creativitatea si spiritul de echipa conduc la gasirea celor mai bune solutii ale unei probleme. De aceea, alegem oameni care sa indeplineasca aceste criterii.

Vrei sa te alaturi unei echipe in care fiecare individ este important si isi poate pune in valoare expertiza si abilitatile personale?

Esti student si vrei sa faci practica pentru a dobandi experienta alaturi de o echipa profesionista?

Trimite CV-ul tau insotit de o Scrisoare de Motivare la adresa: office@aquafc.ro

Dupa ce Cv-ul tau va fi inregistrat in baza noastra de date, vei fi contactat imediat.